Dejavnost

Leta 2014 smo se občinstvu predstavili na več kot 20 nastopih in koncertih. Približno polovica od njih je bilo izvedenih za potrebe našega glavnega sponzorja, Mestno občino Kranj, ki nam že dolgo vrsto let trdno stoji ob strani in nam v veliki meri omogoča naše delovanje.
Naš orkester vsako leto sodeluje pri izvedbah različnih projektov, prireditev in spominskih manifestacij; pri raznih otvoritvah, obletnicah delovanja, ob osebnih jubilejih in številnih drugih priložnostih.
Poleg nekaterih tradicionalnih krajših nastopov člani orkestra vsako leto priredimo tudi nekaj samostojnih koncertov, s pomočjo katerih se predstavljamo domačemu kranjskemu občinstvu in širšemu slovenskemu poslušalstvu. Svoje dobro ime širimo tudi z uspešnimi udeležbami na državnih in mednarodnih tekmovanjih, slovensko glasbo pa preko meja domovine ponašamo tudi z občasnimi gostovanji.

V kolikor bi tudi vi radi v potek vašega dogodka vključili živo glasbo večje ali manjše pihalne zasedbe, se lahko za več informacij obrnete na našega predsednika (glej rubriko Kontakt).